Bestellen


Klik bij het ontwerp dat jij wilt op ‘bestel dit ontwerp’ of mail naar hi@lisachristiaens.nl om een ontwerp te bestellen.

Hieronder vind je een lijst met gegevens die ik nodig heb, je hoeft niet meteen alles in te vullen, maar wel handig als ik al zoveel mogelijk gegevens kan ontvangen. Om het jezelf gemakkelijk te maken kan je het lijstje kopiëren in een e-mail en zo de vragen beantwoorden.

O P  H E T  K A A R T J E

 1. Naam van het ontwerp
 2. Naam van de baby
 3. De uitgerekende datum
 4. Naam van mama/papa & mama/papa
 5. Namen van broertjes, zusjes of huisideren die je op het kaartje wilt vermelden
 6. Naam van de meter/peter & meter/peter
 7. Het adres dat op het kaartje moet komen 
 8. Telefoonnummers die op het kaartje moeten komen
 9. Cadeautip
 10. Extra tekst (bv een gedichtje, een zinnetje, ...)
 11. Eventuele (specifieke) aanpassingen in het kaartje

D I T  W I L  I K !

 1. Aantal geboortkaartjes?
 2. Aantal stickers?
 3. Wat wil je op de sticker(s)? (de naam van je baby, ‘hello’, ‘hooray’, iets anders, ...)
 4. Animatie?
 5. Andere ontwerpen nodig?
 6. Naar welke naam & adres mag al het drukwerk gestuurd worden?

P R O E F D R U K

De kaartjes worden gedrukt op Old Mill 300gr papier, dat is een papier met een lichte structuur erin. Kan je je er weinig bij voorstellen? Stuur me een mailtje met je adres en je favoriete ontwerp en ik stuur je een proefdruk van het kaartje en de sticker(s). Je ontvangt het kaartje en de sticker in een bijpassende envelop zodat je het geheel eens kan bekijken.

E N V E L O P P E N

Weet je niet goed waar je mooie bijpassende enveloppen kan vinden? Laat even weten of ik je hier mee kan helpen, dan krijg je van mij een linkje waar je de enveloppen kan bestellen, ik laat je dan weten welke kleur het beste bij je kaartje past. 

B A B Y  G E B O R E N ! 

Ik bestel de kaartjes bij een online drukkerij, wanneer je baby geboren is en het kaartje helemaal definitief is bestel ik het bij deze drukkerij en wordt het rechtstreeks van deze drukkerij naar jou gestuurd.

Wil je graag een ander soort papier of wil je bij je eigen drukker laten drukken? Dat kan natuurlijk ook, je krijgt dan van mij de digitale bestanden die je zelf naar een gekozen drukker kan sturen. Geef dit dan ook even aan bij het bestellen, dan komen de drukkosten niet op de factuur.

E X T R A ‘ S

Laat bij het bestellen zeker weten als er nog extra ontwerpen zijn die je nodig hebt, of als je een speciale druktechniek zou willen gebruiken, ... . Dan neem ik zo snel mogelijk conact met jullie op om te bespreken wat de opties zijn.